Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Algemene voorwaarden VEM installatietechniek.

VEM installatietechniek is lid van Techniek Nederland en moeten daarom voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Door voortdurende training en scholing van medewerkers blijft de Techniek Nederland installateur op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo is hij altijd up-to-date en het eerst op de hoogte van nieuwe normering, technische richtlijnen en installatie-eisen en werkt hij altijd volgens de meest recente wettelijke richtlijnen. Daarmee onderscheidt de Techniek Nederland installateur zich nadrukkelijk van de bedrijven die niet zijn aangesloten bij Techniek Nederland.

 

Kwaliteit en voorwaarden Techniek Nederland.

Toch kan het voorkomen dat u met uw installateur van mening verschilt over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Daarom heeft Techniek Nederland samen met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis consumenten-voorwaarden opgesteld die u als klant bij een geschil de zekerheid biedt van een onafhankelijke Geschillencommissie.

De uitspraak van de Geschillencommissie is bindend voor beide partijen. Techniek Nederland staat tegenover de consument onder enkele voorwaarden garant voor de uitvoering van het bindend advies.

 

Kiest u voor zekerheid, kies dan voor een Techniek Nederland installatiebedrijf.

Techniek Nederland heeft voor de aangesloten bedrijven diverse voorwaarden opgesteld voor het sluiten van een overeenkomst. Door deze voorwaarden bent u onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties. Bedrijven die niet zijn aangesloten bij Techniek Nederland gebruiken deze voorwaarden niet!

 

Kiest u voor garantie, kies dan voor een Techniek Nederland installatiebedrijf.

Particuliere klant

Sinds 1 januari 2006 zijn de Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten (AVIC) in werking getreden. Deze hebben ondere andere betrekking op het aanleggen, repareren en uitbreiden van een installatie in opdracht van een consument.

Zakelijke opdrachtgevers

Te gebruiken bij het uitvoeren van alle soorten installatiewerken voor zakelijke opdrachtgevers