Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Over VEM installatietechniek.

VEM installatietechniek is een bekende naam op Texel. Logisch, want als elektrotechnisch installatiebedrijf kunt u bij ons terecht voor groepenkasten,  verlichting, datanetwerken, brandmeldinstallaties, beveiligings- en toegangscontrolesystemen, keuringen, duurzame energie en onderhoud. Wij zijn werkzaam voor particulieren, recreatie, (zorg)instellingen, woningbouw, bedrijven & winkels.

We zijn van origine een familiebedrijf en zetten onze klanten, medewerkers en leefomgeving altijd op de eerste plaats. Wij gaan voor duurzame oplossingen én voor duurzame relaties. Daarom kunt u bij ons rekenen op kwaliteit en zijn we pas tevreden als u tevreden bent.

In april 2017 is VEM installatietechniek overgenomen door het familiebedrijf Wilms in Den Helder.

Duurzaam. Betrouwbaar. Texels.

Dit is de belofte die we aan onze klanten doen. Zoekt u een betrouwbaar elektrotechnisch bedrijf met kennis van zaken en die de taal spreekt? Wij gaan voor duurzame oplossingen en duurzame relaties. De gele VEM busjes zijn een begrip op Texel.

Werken bij VEM installatietechniek

VEM installatietechniek is een familiebedrijf en dat je merk je. Wij zorgen goed voor onze mensen. Ben jij enthousiast over het vak als elektrotechnisch monteur? Denk je in oplossingen, ben je verantwoordelijk en betrouwbaar en streef je altijd naar kwaliteit? Solliciteer dan direct!

Erkend leerbedrijf.

VEM installatietechniek is een erkend leerbedrijf. Onze gecertificeerde monteurs leiden jonge mensen met liefde voor dit vak graag op tot professionele vakkrachten. Je kunt bij ons terecht als je de opleiding volgt tot:

  • Elektromonteur
  • Werkvoorbereider

In de samenleving.

VEM Installatietechniek is sociaal en maatschappelijk betrokken. We dragen Texel, het verenigingsleven en de jeugd een warm hart toe en dat laten we zien.

We ondersteunen  projecten en initiatieven, van sportsclubs tot kerken, van evenementen tot het onderhouden van wijkcentra.  Van huis uit is het vooral de jeugd die we de kans willen geven actief bezig te zijn. Dat is immers onze toekomst!

Wilms badkamers - keukens

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken of badkamer? Bij Wilms badkamers - keukens hebben wij een 1000 m² showroom vol met inspiratie. Om van uw huis een echt thuis te maken.