Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Zuiniger, veiliger en comfortabeler wonen en leven? VEM installatietechniek heeft ruime ervaring in het ontwerpen van en adviseren over installaties voor nieuwbouw, renovatie en verduurzamen van woningen en recreatiewoningen.

Uw installateur op Texel

Met onze kennis en  meer dan 40 jaar ervaring geven wij u graag een betrouwbaar en duurzaam advies als het gaat om:

  • Elektrische installaties
  • Zonnepanelen
  • Laadpalen
  • Ledverlichting

Uw totale technische installatie onderbrengen bij Texelse bedrijven?

VEM installatietechniek is één van de partijen binnen de Installatiegroep Texel (IGT), dus ook hiervoor kunt u contact opnemen met ons.

Wilms badkamers - keukens

Wilt u uw woning echt compleet maken kijkt u dan eens op Wilms badkamers - keukens voor inspiratie. De showroom met 1000 m² keukens en badkamers vindt u in Den Helder op slechts op 5 minuten rijden vanaf de boot.

 

Appartementencomplex De Korf

Woningbouw

Nieuwbouw 20 appartementen en de centrale voorzieningen.

Karakteristieke woning Den Burg

Woningbouw

Wij verzorgden de complete elektrotechnische installatie, verlichting, bliksembeveiliging en tuinverlichting aangebracht.

4 nieuwbouwwoningen

Woningbouw

In samenwerking met onze Partner IGT en aannemer Tuin bracht VEM installatietechniek voor deze 4 fraaie 2 onder 1 kap woningen de elektrotechnische installatie en zonnepanelen aan.

Woning met praktijkruimte

Woningbouw

In dit nieuwbouw woonhuis met praktijkruimte verzorgde VEM installatietechniek de volledige elektrotechnische installaties, 24 zonnepanelen en een laadpaal.

Wilms badkamer en keukens

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken of badkamer? Landelijk, klassiek, modern of een hele andere richting?