Je bezoekt onze website met een verouderde browser.
Voor een optimale weergave van de website adviseren wij om een andere browser te gebruiken.
Spring naar content

Comfortabel, duurzaam en energiezuinig wonen, daar hebben we bij VEM installatietechniek verstand van. Nieuwbouw, verbouwing of renovatie; wij hebben voor al uw woonwensen een passend installatieadvies.

Elektrische installatie.

Hoeveel groepen moeten we erbij nemen in de meterkast als we een wasdroger kopen? Bij verbouwen, nieuwbouw of renovatie van een woning ontkomt u niet aan het aanpassen en uitbreiden van de elektrische installatie. Voor onze monteurs is dit dagelijkse kost.  Maar ook alarmsystemen, brandbeveiliging, domotica en datanetwerken is voor ons bekend terrein.

Laat het aanleggen van uw elektra door ons als erkend installateur uitvoeren, dan bent u zeker van een veilige, werkende en gebruiksvriendelijke installatie voor jaren. Benieuwd naar wat wij u adviseren? Neem contact met ons op.

Zonnepanelen

Geld investeren in zonnepanelen levert meer rendement op dan geld op een spaarrekening laten staan. Het aantal panelen dat u kunt aanschaffen hangt af van uw dakoppervlak en van uw budget. Die rekensom is niet heel moeilijk. De keuze voor het type paneel en de juiste omvormer is een stuk lastiger. Nieuwsgierig naar wat wij u adviseren? Neem contact met ons op.

Laadpalen

Elektrisch rijden is goed voor het milieu én uw portemonnee. Heeft u een elektrische auto, dan wil u hem ook overal kunnen opladen. Thuis, maar ook op het werk. Veilig en snel. Wij hebben installatie-ervaring met verschillende soorten en merken laadpalen. Deze adviseren en installeren wij voor consumenten en bedrijven. Ook plaatsen we in samenwerking met de gemeente laadpalen op openbaar terrein. Benieuwd naar wat wij u adviseren? Neem contact met ons op.

Ledverlichting

Een gemiddeld huishouden gebruikt bijna 14% van de electriciteit voor verlichting. Besparen begint met het uitzetten van overbodig licht op plekken waar het op dat moment niet nodig is. Ook kunt u makkelijk besparen met het het vervangen van lampen door energiezuinige exemplaren. Benieuwd naar wat wij u adviseren? Neem contact met ons op.

Wilms badkamers - keukens

Wilt u uw woning echt compleet maken kijkt u dan eens op Wilms badkamers - keukens voor inspiratie. De showroom met 1000 m² keukens en badkamers vindt u in Den Helder op slechts op 5 minuten rijden vanaf de boot.

Luxe woning de Koog

Thuis

VEM installatietechniek installeerde de elektrotechnische installaties en zonnepanelen in dit nieuwbouw woonhuis.

 

Princenhage

Thuis

VEM installatietechniek installeerde de elektrotechnische installaties, 70 zonnepanelen en 4 laadpalen.

 

Vakantiewoning de Koog

Thuis

VEM installatietechniek installeerde de volledige elektrotechnische installaties.

 

Verzetstraat

Thuis

VEM installatietechniek installeerde de elektrotechnische installaties.

 

Wilms badkamers - keukens

Bent u op zoek naar inspiratie voor een nieuwe keuken of badkamer? Bij Wilms badkamers - keukens hebben wij een 1000 m² showroom vol met inspiratie. Om van uw huis een echt thuis te maken.